Hopp til innhold

Utleie av utstyr

Vi leier ut noe av vårt utstyr til dere som kunder, utvalget er ikke så stort enda, men vi håper å utvikle dette videre i fremtiden.

This image for Image Layouts addon

Brian James CarGo Connect

Brian James er kjent for kvalitet, og denne hengeren er intet unntak. En stor henger, med plass til det meste, og meget fleksibel med tilt på plan, og kjørebruer, gjør også dette til en ypperlig henger å frakte kjøretøy med. Nyttelast på ca 2700Kg, og tillatt totalvekt på 3500Kg. Plan størrelse innvending i karmer: 5,00 x 2,10 meter.

This image for Image Layouts addon

Flishugger, Beltegående

Timberwolf TW280 er vår beltegående flishugger, med en 45hk Kubota diesel motor. Denne modellen har Timberwolf jobbet mye med, og resultatet er imponerende. 21 x 28 cm innmating og en ekstremt sterk hydraulikkmotor som drar inn kvist og kvast. Vår har også ekstrautstyr som radiostyrt vinsj.

This image for Image Layouts addon

Layher stillashenger

Vår Layher stllashenger er bygd på en Tysse henger, utstyr med det du trenger for å bygge en stillas på 99m2.. Totalvekt er 1300kg på denne pakken med hengeren. 

This image for Image Layouts addon

Trådlegger for kabel

Autocable DROP-IN-6,er en veldig hendig, selvkjørende kabelleggermaskin men en sterk Honda motor  Maskinen har en kileformete kniv, som med sine skjærende opp- og ned-bevegelser skjærer et tynt spor. Til bruk for begrensningskabler og med lukking av sporet etter seg, tar plenen minimalt med skade. Ypperlig til bruk ved installasjon ev eks Robotgressklippere.

Arbeidshastigheten på 15 til 30 m/min gjør det mulig å fullstendig bearbeide en hage på kort tid med selve trådleggingen. Sparer deg for mange timer på knærne.

This image for Image Layouts addon

Snøfreser med belter

Vår Honda HSS970A, beltegående snøfreser måker snø som Øystein Sunde synger visene sine, her går det unna, med sin 8,5hk sterke Hondamotor og hydrostatisk drift, har den kapasiteter opp mot 52 Tonn snø i timen.