Hopp til innhold

Robotklipper

Kjøpe deg robotklipper?

Vi forhandler Cub Cadet og Robomow, de tilbyr en hel portefølje som blant annet inneholder Robotklipper, med klippebredder fra 18cm opp til 56cm er dette maskiner som er skapt for å arbeide, de største klipper plener opp til 5000m2. Mange modeller har GPS som standard utstyr. Med sin LiFePO4 batteri teknologi, tåler de opp mot det dobbelte antall ladinger på batterier, kontra Li-Ion teknologien. 

 Så hvorfor ikke sjekke ut en Cub Cadet eller en Robomow på plenen din, og la den gjøre jobben?

CubCadet logo                          Robomow logo

Profesjonell installasjon: 

Nannestad Bygdeservice SA har flere montører med lang erfaring, som kan gi deg gode råd og nyttige tips ved installasjon. Vår trådlegger maskin legger ledetråd trygt ned i bakken, så du sparer deg for mange timer på knærne, og kan nyte sommeren. Vår montør legger ledetråd så vi sikrer en god og stabil drift for din klipper, husk at det er ikke alle plener eller områder som er egnet for robotklipper. Kantklipperen må du fortsatt benytte, og da betyr det ikke så mye om du må ta litt ekstra for å sikre en stabil drift på den automatiserte klipperen.  Hvorfor ikke velge en profesjonell installasjon? 

Husk at en robotklipper er ikke vedlikeholdsfri, og trenger tilsyn, rengjøring, den kan kjøre seg fast, eller rett og slett bare surre seg bort. 

Service og ettersyn, reparasjoner:

Vi etterser, renser, smører og skifter ut slitedeler etter produsentens anbefalinger. Alle funksjoner, ladesystem, sensorer og sikkerhetssystemer testes, og maskinen oppdateres med nyeste programvare. Ser vi at kniven(e) må byttes, eller det er andre reparasjonsbehov, gir vi beskjed om dette sammen med et prisoverslag. Våre montører har utsjekk på flere varianter, Cub Cadet Robomow, Gardena, Stihl, Viking.

Service og vinterlagring:

Når høsten kommer, er det tid for å ta inn klipperen og gjøre den klar for vinterlagring. Vi snakker med mange kunder i løpet av sommeren og forstår at mange ønsker å levere inn maskinen etter endt sesong. Klipperene blir lagret etter produsentens anbefaling og gjennomgår samtidig nødvendig service og oppgraderes med nyeste software i løpet av vinteren. Når så våren kommer er den klar for en ny problemfri sommer.

Noe å tenke på:

En klipper som klipper 3200 kvm gressplen, gir følgende tørre tall, den går opptil 37,2 timer pr uke i 26 uker, til sammen 967 arbeidstimer i løpet av sommeren. Normale serviceintervaller for motorredskap og landbruksmaskiner er 3 – 500 arbeidstimer.