Hopp til innhold

Bygg og rehabilitering

Alt for ditt prosjekt, nybygg, tilbygg, oppussing, rehabilitering, enebolig, låve, garasje eller vognskjul.

Vi i Nannestad Bygdeservice SA kan påta oss alle oppdrag, små som store, og med sentral godkjenning gjennom Direktoratet for byggkvalitet som gir det deg økt trygghet for at du har en profesjonell partner for ditt prosjekt.

Snekkergjengen

Snekkergjengen består av dyktige snekkere, med mesterbrev, fagbrev eller lang erfaring fra yrket. Nannestad Bygdeservice SA er også så heldige av vi har begge kjønn representert i denne avdelingen. Alle er fra Romerike. 

Nannestad Bygdeservice SA kan påta oss alle oppdrag, små som store, og med sentral godkjenning gjennom Direktoratet for byggkvalitet som gir det deg økt trygghet for at du har valgt rett partner til ditt prosjekt.

Vi er også godkjent lærlingebedrift innen tømrerfaget, noe vi anser som et viktig samfunnsoppdrag, å være deltagende i opplæring inn i et viktig arbeidsliv og fagkategori.

 

Maleravdelingen

Maleravdelingen er forløpig kun en meget dyktige maler, med lang erfaring og fagbrev i malerfaget i bunnen, så her tilbyr vi en fagmann, sammen med han kan vi sette flere som er nøyaktige og flinke, og tilsammen gir dette et meget godt resultat for deg som kunde.