Hopp til innhold
Image

Om Nannestad Bygdeservice SA

Nannestad Bygdeservice SA er ett lokalt firma som ble startet i 1995 av 15 positive og optimistiske bønder i Nannestad. Målet for Nannestad Bygdeservice SA er å få utnyttet ledig arbeids- og maskin- kapasitet tilknyttet gården. Aktiviteten i samvirket er sterkt stigende, da flere oppdragsgivere ser fordelen i å kunne få hjelp fra dyktig og allsidig personell gjennom Bygdeservice foretakene, som alle er deltagende i Norges Bygdeservice SA. Dette gir deg som kunde samme trygghet i at HMS og lokal arbeidskraft er tilgjenglig der du trenger det.

Vi utfører oppdrag fra Oslo til Minnesund, så ikke la navnet lure deg.

Vi er idag 20 medlemmer. I tillegg har vi 40 stk som er innleid på timebasis, samt 14 ansatte.

Omsetningen i samvirket har for 2019 vært på ca 32,2 millioner, 2020 på nær 27 millioner, og 2021 på 25,5 millioner.                   2020 var som kjent året som Korona kom til Norge, og nedstenging av landet begynte.

Nannestad Bygdeservice SA er godkjent vikarbyrå, og tilbyr derved dere som kunder tilgang til rett kompetanse til rett tid.

Omsetningen kommer fra et vidt spekter av oppdrag. Vi kan nevne vikartjenester for avfallsstasjoner, engasjerte hos flere entrepenører i bygg og anleggs bransjen i vårt område. Vi har også snøbrøyting om vinteren, både maskinell med traktor og håndmåking med mindre utstyr.

Vår egen tømrer avdeling har idag 9 personer, hvorav 7 med fagbrev, og 1 med mesterbrev.  Vi er også godkjent lærlingebedrift, og har for tiden 3 lærlinger.

Sentralt godkjent innen tiltaksklasse 1.

Vår faglærte maler begynte hos oss i 2016, Ken Espen er en trivlig effektiv fyr, så her er det gode muligheter for en fagmessing høy kvalitet på produktet til kunden vår.

Med stor bredde i kompetansen, og flere godkjente med HMS/Byggekort, Stillas, Liftbevis, Truckfører, Maskinfører, Varme arbeider, Arbeidsvarsling i og ved vei.

I administrasjonen treffer du: Daglig Leder: Øystein Rønning, og driftskoordinator: Hans-Petter Karlsen 

 

For kunder

Vi sender faktura på alle oppdrag utført gjennom oss, vårt personell mottar aldri kontanter, VIPPS, Kort eller andre betalingsløsninger.

Dette gir trygghet for deg som kunde.

Faktura sendes etter at oppdraget er utført, eller etter en på forhånd avtalt betalingsplan.

Alle våre fakturaer har KID nummer som skal benyttes ved betaling.

For leverandører
Faktura kan sendes oss via EHF på vårt org nummer: 974 470 535, eller som epost på post@nannestad-bygdeservice.no
Alle fakturaer må være merket med prosjektnummer og referanseperson.