Nannestad Bygdeservice SA
Telefon: 63 99 71 50
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nannestad Bygdeservice SA er ett lokalt firma som ble startet i 1995 av 15 positive og opptimistiske bønder i Nannestad. Målet for Nannestad Bygdeservice er å få utnyttet ledig arbeids- og maskin- kapasitet på gården. Aktiviteten i laget er sterkt stigende, da flere oppdragsgivere ser fordelen i å kunne dekke inn ekstra hjelp fra Bygdeservice, og at vi stort sett er meget fleksible m.h.t store og små oppdrag.

Vi er idag 26 medlemmer. I tillegg har vi 40 stk som er innleid på timebasis. Omsettningen i laget har for 2009 vært på 18 mill.

Omsettningen kommer fra et vidt spekter av oppdrag. Vi kan nevne vikar jobbing for Miljøstasjonen på Dal skog, vi er engasjerte hos flere entrepenører i bygg og anleggs bransjen i vårt område. Vi har også en del snøbrøyting om vinteren.

I 2005 fikk vi med oss flere damer som ønsket å starte med hjemme baserte tjenester. Dette har utviklet seg videre til å bli et allsidig tilbud, og damene er vikarer i barnehager og på skolenes SFO. Alt av vask for private og bedrifter. Beising og maling utvendig og innvendig. Flere har liftkurs så arbeid i høyden går greit!

Bygdeservice Nannestad SA
Postboks 27
2031 Nannestad
Tlf.: 63 99 71 50
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.